CURRICULUM VITAE
DANE OSOBOWE
Imię i nazwisko:
JANUSZ KOWALSKI
Zdjęcie
Data i miejsce urodzenia:
15.03.1984r. w Warszawie
Adres zamieszkania:
ul. Nowa 14/8
00 – 100 Warszawa
Telefon:
022/5555-552 lub 0222-333-333
E – mail:
WYKSZTAŁCENIE
2006 – 2008
Technikum Gastronomiczne w Warszawie
Kierunek:
Kucharz
Uzyskany tytuł:
Technik kucharz
2000 – 2003
Zasadnicza Szkoła Zawodowa w Warszawie
Kierunek:
Kucharz
Uzyskany tytuł:
Kucharz
KURSY, SZKOLENIA
01.07 – 30.09.2006
Kurs dla kelnerów i bufetowych – organizowany przez firmę szkoleniową BVNB w Warszawie
01.03 – 30.04.2004
Kurs komputerowy – Word i Excel dla zaawansowanych – organizowany przez BNMBV w Warszawie
DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE
12.08.2006 - obecnie
Restauracja BNB w Warszawie
Stanowisko:
Młodszy kucharz
Obowiązki:
Przygotowywanie posiłków oraz imprez okolicznościowych
12.09.2004 – 30.06.2006
JCD Restaurant w Londynie, Anglia
Stanowisko:
Pomoc kuchenna, kelner
Obowiązki:
Gotowanie, podawanie zamówień, sprzątanie
01.09.2003 – 31.08.2004
Kawiarnia w Warszawie
Stanowisko:
Kasjer, sprzedawca
Obowiązki:
przygotowywanie deserów, różnego rodzaju kaw i zimnych napoi, pomoc w kuchni
01.09.2000 – 31.08.2003
Hotel XCV w Warszawie
Stanowisko:
Praktykant
Obowiązki:
Praca w kuchni, obsługa gości w restauracji
UMIEJĘTNOŚCI
Języki obce:
j. niemiecki – znajomość bardzo dobra;
j. angielski – znajomość podstawowa
Prawo jazdy:
Kat. B
Obsługa komputera:
System Windows, pakiet MS Office
Inne:
Bardzo dobra umiejętność obsługi kasy fiskalnej;
Znajomość kuchni staropolskiej, polskiej, włoskiej, rosyjskiej
ZAINTERESOWANIA
Pływanie – trenuję od 7 lat; jazda konna – trenuję od 10 lat (występy na pokazach wojewódzkich); wędkarstwo; gotowanie
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.1997r. o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz.883
...